Typ

Vidbynäs Gård & Konferens

I en landlig atmosfære midt i det idylliske Sörmland ved siden af ​​Turingen-søen finder du Vidbynäs Gård, et hotel og et konferencecenter for 150 personer. Hovedbygningen har en borglignende karakter, der kan dateres tilbage til det 18. århundrede, og mødelokalerne tilbyder lyse værelser med moderne teknologi, og en konferenceværelse er der for at hjælpe dig med at komme i gang og støtte dig under dit ophold.

Vidbynäs Gård beskytter det svenske madhåndværk og serverer traditionel hjemmelavet mad på lokalt dyrkede og økologiske ingredienser, og resultatet er et kunstværk på pladen lavet af kærlighed. Om sommeren arrangeres grillaftener på terrassen, og til jul præsenteres vores klassiske julebord. Vidbynäs synes det er vigtigt, at alle kan dele madfilosofien, hvis du vil have speciel mad, fordi allergi eller intolerance, vi tilpasser menuen til dine behov.

Hotelværelserne ligger i tilstødende villaer i området og tilbyder 4-stjernet kvalitet, gratis wifi og komfortable senge fra Jensen og Carpe Diem. Gården har omkring 200 gratis parkeringspladser og stikkontakter til opladning af elbil er tilgængelige. Om sommeren er Vidbynäs Gård det perfekte sted til bryllupsfester, familieoplevelser med besøg på Tom Tits, Lådbilslandet, Kvarnlötsparken osv. Vandrestien løber forbi Vidbynäs, og der er et svømmeområde med brygge i nærheden.

I nærområdet finder du Vidbynäs Golfklub, hvis du ønsker at kombinere dit besøg med dette års runde, Turinge Ost & Vin for en god spiseoplevelse, House of Diversity, hvis du vil shoppe interiør og Taxinge Castle, der tilbyder Nord-Europas største kagebuffet for at nævne nogle få. Hjertelig velkommen til os!

Populärt just nu