Typ

Ästad Vingård

Nærhed til alt

På Ästad Vingård er faciliteter aldrig langt væk. Her finder du vingård, restaurant, konferencelokaler, hotel, spa og aktiviteter på et og samme sted, nogle få kilometer fra E6 mellem Varberg og Falkenberg. Vinmarkerne og roen i den tavse bøgskov er ideelle for dem, der søger en konference i privatlivets fred, eller ønsker at fokusere på opgaven i fred og ro med kolleger.

Fuldt udstyret mødelokaler

Vores konferencelokaler har den nyeste teknologi og kan nemt ændres, så de passer til dine behov. Alt fra 2 til 100 personer i et og samme værelse. Din personlige konferencevært vil hjælpe dig med alt hvad du behøver.

En sauna på værelset

Vores nybyggede hotel har en sauna i hvert værelse. Vågn op med udsigt over vinmarkerne eller ned til damme og vores spa. Alle hotelværelser på gården er fuldt udstyrede, og vi har også enklere indkvartering i hyggelige hytter.

Godt fra Halland

Vores menuer ændres efter årstid og hvad er i sæson. Vores kreative køkken vælger altid først og fremmest økologiske og næringsrige ingredienser til dagens spisestue.

Aktiviteter for alle humør

Vi skræddersy din oplevelse ud fra gruppens ønsker. Guidede vingårdsture, vinsmagning eller en spa-oplevelse med sauna og forfriskende dukkert.

Populärt just nu