Typ

Vikingaliv

Vikingaliv museum er for alle, der ønsker at få et indblik i livet i vikingetiden og opleve en af ​​historiens mest legendariske perioder. Her er Ragnfrids Saga, 1:11 minutter lang Viking rejse, der indbyder den besøgende på dramatiseret historie om en families liv i 900 s.

Desuden en udstilling som viser flere aspekter af vikingernes virkelige historie, hvor blandt andet lære om børn og kvinders rolle, hvordan folk levede, hvad de voksede, og hvordan de levede og rejste. Du kan også møde en vikingemand i naturlig størrelse, ved hjælp af DNA fra et skelet i Sigtuna.

Der er en restaurant og en museumsbutik på VIkingaliv.

Menuen på Glød Restaurant tilbyder en blanding af sennepsteg, vegetariske retter, moderate sandwicher og salater. For dem, der ønsker det, er der også Viking-tematiserad mad i form af Glöds Viking kedel og selvfølgelig en mjød for dem, der ønsker at prøve.

Museet Shop har et udvalg af smykker, smykker, bøger, ting til hjemmet, slik og legetøj til alle aldre. Meget er skræddersyet til vikingeliv, lokalt produceret og kommer fra hele Skandinavien.

Populärt just nu