Typ

City Hotell Sollefteå

By Sollefteå ligger i centrum af Sollefteå med naturskønne omgivelser og en vidunderlig udsigt over Ångermanälven fra flere rum. De 23 værelser er renoveret og opdelt i syv enkeltværelser, 11 kombination værelser og fem sovesal som 4, hvor vores bedste venner (hunde og katte) vil passe.

Alle værelser er ikke-ryger og deres standard er godt med et flisebadeværelse, digital-tv, trådløs internetadgang og adgang til en mikrobølgeovn, køleskab / fryser og vaskeri. Parkering er til rådighed på stedet, og en garage, som vi tilbyder til leje.

Vi kan også tilbyde catering til at rumme op til ni gæster, samt kvinder / mænds sauna og fitness-center på stedet, som naturligvis er gratis for vores gæster.

I nærhed af hotellet er parker, strande, bådudlejning, tennisbaner og den enestående mulighed for at fiske efter laks i midten af ​​byen. Ved hotellet ligger i centrum af Sollefteå er der adgang til alt omkring.

Hos os vil du blive taget hånd om på bedste måde og straks føle sig hjemme. Som en ekstra service tilbyder vi Morgenmad selv ved tidlig afrejse.

Med dygtige og kvalificerede medarbejdere, kan vi overgå gæsternes forventninger med hensyn til service og kvalitet. På den måde, vi ønsker at sikre, at gæsterne er tilfredse ved afrejse.

Kunderne består af både virksomheder og enkeltpersoner, og mange atleter fra hele verden. Alle er velkomne!

Populärt just nu