Typ

Ichiban Event

Stockholms skærgård med sine 35.000 øer anses af mange for at være en af verdens mest smukke skærgård. Sejlads på tværs bugterne, glide gennem de smalle stræder derefter anker i en af de hundredvis af fantastiske naturlige bugter bliver en uforglemmelig hukommelse til deltagerne. At du bærer flaget meget store SWAN-både, sejler Rolls Royce, gør det noget særligt, selv for erfarne sejlere. Alle store sejlere har drømt om at stå ved roret i en.

Vi organiserer konferencer / sejlture, hvor du kan nå nye niveauer og forbedre kreativ tænkning blandt deltagerne. Tilsagnet vil være højere og deltagerne kreativ, når du flytter diskussionen fra traditionelle siddepladser for positive miljøer med fælles aktiviteter. Vi skaber dynamik i mødet via samarbejde i nye former og i et begrænset område, der er stabile og langvarige relationer er bygget op. Du samler den gigantiske yacht fra havn til havn, hvilket giver en følelse af fællesskab og gensidig afhængighed, der gør denne begivenhed mødet talt om længe. Ti eller 200 gæster er lige så god, vi blander sejlads og møde en frugtbar konference.

For mindre grupper, det er fint at holde møder og diskussioner i salonen, forankrede nogle i en stille bugt. Hvis du er mange hede vi Swan yachter på nogle af øgruppens konferencefaciliteter, og bruge deres mødelokale. Mad og drikke er en vigtig del af konferencen og livet om bord. Vores professionelle kok sikrer, at maden vil være et andet højdepunkt under arrangementet, og omfatter alt fra snacks til tre retters middag. Eller hvorfor ikke have en grill buffet på klipperne? Ønsker du at sejle i farvande er det naturligvis også godt. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan vores arrangementer kan designes. Kontakt os for diskussion og forslag.

Populärt just nu