Typ

Rättvik

Rättvik har noget for alle!

Beliggende i hjertet af Dalarna på en af de Siljan smukke strande. Fyldt med aktiviteter i den spændende og spektakulære indstilling dannet ved meteorit virkning omkring 360 millioner år siden. Vandretur, ride eller cykle langs landeveje eller i de dybe skove, hvilket fører til både den erfarne og begynderen. Oplev ægte og levende traditioner håndværkere og skure. Nyd musik, de magiske koncerter i unikke Dalhalla, de møder eller bystugedans Fiddler. Der er masser af dygtige kokke og håndværkere. Årlige begivenheder som Classic Car Week, Musik af Siljan, Rättviks Markets, Rättvik jagten, Siljan snesko racer m.fl.

Om vinteren er der præparerede løjper, snöskoleder, søer til skøjteløb eller isfiskeri. Familievenlig Rättviks-skråning med alpint skiløb, Snow Park og Big Air Jump.

Sommertid anbefales en tur på lange bro med et Rättviks-glas i hånden. Vi har en lang sandstrand med beachvolleybane, stor legeplads og udlejning af kanoer og vandcykler. Her er væddeløbsbane, golfbane, bowlingbane, swimmingpools, biograf, Nordeuropas længste go-cart bane, hyggelige butikker, sommer kælkning, etc.

Vi kan tilbyde alle former for overnatning - Bed & Breakfast, campingpladser, hoteller, feriebyer og vandrehjem.

Populärt just nu