Typ

Hotell Nissastigen

Hotel Nissastigen ejes og drives af to glade piger fra Småland og er centralt beliggende i Gislaved tæt på High Chaparral, Isaberg, Hestra, Gekås og mange flere brancher og virksomheder, der opererer rundt om hjørnet.

Vi har 53 værelser og kan give 120 senge. På bagsiden af hotellet er vores store parkering, som er gratis for vores gæster for alle typer køretøjer, fra motorcykler til lastbiler.

Vi har fire lyse mødelokaler med plads til op til 210 konferencegæster. Hele konference området er nyrenoveret i 2013. Alle mødelokaler har PC-projektor, lydanlæg, whiteboard, flipover, puder, kuglepenne og gratis internet. Vores priser inkluderer altid mineralvand, frugtkurv, nødder og slik samt et sofabord, der står stønnende hele dagen.

For at mødes for at udveksle ideer og erfaringer har altid været den bedste måde at udvikle deres forretning. Her ønsker vi at inspirere og motivere alle deltagere til de uddannelsesmæssige og udviklingsmæssige møder i vores friske mødefaciliteter.

Når du kommer til at afholde en konference i Gislaved vi står på Hotel Nissastigen til din rådighed med vores personlige velkommen og behagelig atmosfære.

Populärt just nu