Typ

Millesgården

Millesgården, museum og skulpturpark på Lidingö, Stockholm, der tilbyder kunst og kulturelle oplevelser i international klasse. Skulpturen park med rislende springvand og blomsterfyldte terrasse planter giver en enestående ramme for både afslapning kulturelle oplevelser.

Carl Milles begyndte at bygge Millesgården 1908 som et hjem med studios til sig selv og sin kone, kunstneren Olga Milles. Millesgården består af flere dele. Kunstnerens hjem med kunst studios og gallerier, hvor en af Sveriges fineste antikke samlinger indgår, stedets hjerte og det sted, hvor Carl og Olga Milles levede i det 10. og 20. århundrede. I den store skulpturpark med udsigt over Darkness er Carl Milles skulpturer, mange springvand og en blomsterhave. I Art Gallery viser moderne kunst, og der er også en velassorteret museumsbutik, hvis sortiment omfatter den berømte Mille pot og et udvalg mindre bronze kopier af Carl Milles skulpturer. Bistro Rosenterrassen, har til huse i den gamle gartner, er fuldt licenseret og serverer frokost, kaffe og hjemmelavede specialiteter. Derudover er der Annes Hus med interiører fra Estrid Ericsson og Joseph Frank.

Med kunsten som en konstant kilde til inspiration og innovation Millesgården et sted, hvor alle kan finde deres blanding af erfaring, viden og rekreation

Populärt just nu