Typ

Sikfors konferens och fritidsby

Her ligger en af de smukkeste campingpladser, beliggende på Piteälven, på de tidligere midsommer festligheder forbundet Udden i Sikforsvägen. En fremragende mulighed for dem, der ønsker at se sig omkring 4-kant-området. I en radius af 5 mil er Luleå, Piteå, Älvsbyn og Boden, alle med fine fremtræden. Vi tilbyder konferencefaciliteter, hoteller, hytter.

Campingpladsen er kendt for at være ryddelige og opretholde en god service. I dag er der 75 pladser, alle med elektricitet. Du kan vælge mellem forskellige miljøer, afhængigt af interesser og aktiviteter. Bestil en endags sæsonmæssige sites.

Sikfors konference og fritid landsby er den ideelle mulighed for grupper, der søger privatliv og personlig service. Her kan vi tilbyde dig store sammenkomster i naturlige omgivelser med en afslappet og personlig service. Vi tager os af dig 100 procent, hos os kan du føle sig hjemme.

Du har adgang til en række mødelokaler i forskellige miljøer, der kan bruges både kollektivt og som en gruppe rum. I vores nyrenoverede hotel du bo i et dejligt værelse med udsigt over floden eller det omkringliggende landskab. Vores køkken serverer god mad af gode råvarer, og giver dig mulighed for at vælge fra vores udvalgte vine, eller hvis du foretrækker en øl.

Populärt just nu