Typ

Örebro

Örebro mest populære attraktioner er Gustavsviks bad, som også er en af Sveriges mest besøgte turistattraktioner af. Dyk ned i en af de puljer, og stå ansigt til ansigt med en haj. Kast dig selv udfører wild water rapids, teste det over 100 meter lang vandrutschebane, eller tage det roligt i vattenleklandet. Fortsæt til Europas største indendørs leg og Play Buslandet med spændende klatrestativer, kæmpe kugle pit, tunneler og spændende piratskib.

Örebro har mange attraktioner, men den største er nok selve byen. Den fredede by med slottet, omgivet af Svartån, promenader, parker og statelige gamle bygninger glæde både besøgende og beboere.

Den tidligere kongelige palads er i dag residens for guvernøren, men også en åben stue palads af udstillinger, ture, restaurant, butik, konferencer, messer og andre arrangementer. Den ulige spøgelse er også at fortælle dig om, hvilket sker på den årlige spökvandringarna løbet af sommeren og i allhelgonatid. Andre store attraktioner omfatter udendørs arv center, skabt af gårde, der er blevet flyttet fra byens centrum og City Park, stemte som en af Europas smukkeste.

Vandtårnet Svampen er en klassisk Örebro Profile byde på eksperimenter på vand for hele familien og en dejlig udsigt. En fantastisk udsigt, kan du også fra de 100 meter høje Kvarntorpshögen udenfor Kumla. Her har du en gammel losseplads forvandlet til Sveriges fedeste skulpturpark.

Klik på Book online og reserve et Örebro pakke i dag. Sommerens store erfaring behøver ikke koste mere end blot 1500 SEK for hele familien.

Populärt just nu