Typ

Kungajaktmuseet Älgens Berg

Museumsudstillinger

I museets finder du den permanente udstilling på bjerge natur, geologi, dyreliv, historie og kongelige jagt. Museets interaktiv udstilling, kan du lære om elgen og hans sanser, prøv at kigge i skydning simulator og opdage Vitteneguldets skinnende pragt. I museumsbutikken finder du kunst og kunsthåndværk, produkter fremstillet af elg skjul og souvenirs i alle mulige variationer. Der kan du også købe bjerg litteratur, vandrekort og fisketegn.

øko-park center

I museets vil du finde en øko-park udstilling af Sveaskogs øko-parks. Der kan du også finde nyttige oplysninger om Ecopark Halle-Hunneberg og de attraktioner og aktiviteter, der inspirerer udflugter.

Royal Hunt Museum Elk Mountain tilbyder en unik og inspirerende mødested i et afslappet miljø i Ecopark Halle-Hunneberg .. Her deltager naturen til at skabe en ro, der giver dig plads til kreativitet og arbejde i fred. Her får du tid til nye udnævnelser.

Gør konferencen erfaring

Vælg at kombinere konferencen med en energigivende aktivitet og samle kræfter til nye udfordringer - deltage i en bæver safari, vandreture i naturen, eller blive guidet gennem historierne om myter, guld, kongelige jagttraditioner og spændende historier fra elg bjerget. Eller hvorfor ikke bare slappe af med varm tyttebær saft foran en knitrende ild i museets store telt. Det er de små ekstra, der giver den store oplevelse.

Arrangement & Aktivitet

Efter ønsker og behov arrangementer med unikke oplevelser. Alt fra en fest i museets udstilling på en eksotisk vildmark romantisk middag på det kongelige sommerhus Fagerhult. Fuld dag, en halv dag eller aften - mulighederne er mange, og vi skræddersyr arrangementet til dine krav.

Konferencerum

Museet rummer konferencelokale Alsalen for op til 30 personer teater stil, med adgang til whiteboard, flipover, overhead, pc-projektor og internet. Ved større møder og arrangementer, er det muligt at leje hele museum - Museet er dit - for aktiviteter med op til 100 personer.

Populärt just nu