Typ

Hotel Tylösand

Hotel Tylösand ligger bag høje klitter udenfor Halmstad på Sveriges fineste strand på den svenske vestkyst. Hotellet er designet til møder, rekreation, underholdning og kunstoplevelse og ejes af Per Gessle fra Roxette og Björn Nordstrand. Tylösand Hotel har 230 værelser, flere restauranter og barer, en natklub kunstgalleri og Spa. Spa er en klit fra vandet med en fantastisk udsigt gennem de store glasvinduer ud mod havet. Her kan du slappe af i saltvand swimmingpool, afslapning pool, opvarmet udendørs pool og to boblebade. Udover dette giver et dampbad, is hul, Kneipp, erfaring bruser. The Spa tilbyder også et fitnesscenter, fitness klasser og en række behandlinger for krop og sjæl.

Sommertid er Tylösand en underholdnings metropol, og hotellet har en bred vifte af underholdning med efter strand, koncerter og natklub, men også for hele familien og børneklub Tuffers Club.

Hotel Tylösand er designet til konferencer, seminarer og arrangementer. Vores kongres vil tage op til 700 mennesker, og vi kan tilbyde en bred vifte af mødelokaler i forskellige størrelser samt store offentlige rum for gruppe check-in og udstillinger. Hotellets konferencelokaler er navngivet af udøvende kunstnere, kunstnere, filmskabere og fotografer, hvis værker præger design og udarbejdelse.

Tylösand Hotel er afsondret alligevel tæt. Lige ved havet, udenfor Halmstad på den svenske vestkyst med gode forbindelser til Göteborg, Malmø og København. Vælg Fly Halmstad lufthavn er kun 6 km fra hotellet.

En varm velkomst!

Populärt just nu