Typ

Stopet Hotell & Värdshus

Vi er placeret direkte ved siden af hovedvej 50 og med gode parkeringsforhold. Bus og togstation ligger overfor, og det er gåafstand til alle butikker og de fleste virksomheder.

Kroer del af foyeren, restaurant og pub er fuldstændig renoveret i begyndelsen af 2010. I den lyse glas lukkede restaurant i moderne twist serveres morgenbuffet, frokost buffet og a la carte kl 22.00 hver aften. I pub med stort TV kan tilbagelænet i lounge stole nyder ulykken sportsbegivenheder med en cafe latte eller hvorfor ikke et glas øl fra det lokale og det største bryggeri Spendrups ligger kun få hundrede meter væk.

I sommeren og når vejret tillader det, kan du nyde den store nyrenoverede terrasse er forhøjet og med smuk udsigt over fællesskabet.

Grängesberg er beliggende i et kuperet landskab med store skove, fortryllende floder og glitrende søer og med meget gode muligheder for alle former for udendørs aktiviteter. Vi er tæt på mange familievenlige strande, vandrestier, cykelstier, go kart, paintball, ridning, quads, snescootere, etc. etc. Kontakt os for mere info.

Populärt just nu