Typ

Arbetets museum

Arbets Museum , i centrum af Norrköping unikke industrielle landskab , huse i den ikoniske bygning jern . I en lang række midlertidige udstillinger afbildet folks arbejde og dagligdagen i vores syv etager. Det bringer arbejds -og arbejdsvilkår i udstillinger, seminarer og programaktiviteter .

I maj 2014 åbner vi dørene til vores nye store investeringer - udstillingen FUTURE LAND . Dette beskriver et Sverige fra 1980. Vi vil også tage temperaturen på vores nuværende , undersøge tidsmarkeringer og bruge dette til at sigte for fremtiden.

På EWK Museet har en permanent udstilling om Ewert Karlsson , bedre kendt under signaturen EWK . Han var en af Sveriges mest kendte politiske tegneren og udstille fortæller om sit liv og arbejde. Der er også et galleri af næsten 2000 EWK tegninger , midlertidige udstillinger samt billeder af andre politiske tegnere .

Svenske Arbejdslivsstudier Museer bevare industrisamfundets kulturarv og taler om arbejde og job, der ikke længere eksisterer. Work Museum er et museum med en forskel - et sted, der giver indtryk af sanserne. Velkommen til at blive rørt , væmmes og inspireret!

Populärt just nu