Typ

Granö Beckasin Lodge

Granö Beckasin Lodge

Vores anlæg er smukt beliggende på en nipa i den rolige Umefloden i midten af den nordlige vildmark. Her tilbyder vi en komfortabel indkvartering og vidunderlige måltider. Du sætter på dine støvler og blive til en rolig og nærværende menneske klar til at opdage naturen.

De fuglereder, vores fornemme hotel i træerne, kan du føle, hvordan det føles at leve som en fugl. Fra de store vinduer kan du kigge ud i naturen og over vandet.

Bo på nybyggede hotel eller i dit eget sommerhus i hotel standard med komfortable senge og badeværelse i hvert værelse.

Der er også nogle pladser til campingvogne og telte, hvoraf de fleste er kystnære egenskaber.

Oplev vildmark

Byg din egen tømmerflåde af træstammer og reb og lad det bære dig nedstrøms Umefloden. Et øjeblik, får du padle sig alle svedig at komme ud af et dødvande, andet øjeblik kan du dovent læne dig tilbage og nyde den rolige tur. Pak dit badetøj og regntøj og gå i gang med et stort eventyr sammen med din familie og venner.

Du kan gå med kyndig vejledning på spændende safarier eller rolige ture for at lære om skoven og dyrene. Du kan sejle i kano i Umefloden, spille golf på en 9 hullers bane, bagning blød kage i en brændefyret ovn, fletning pil, fisk, cykel eller række træbåd. En aktiv dag slutter bedst med en opvarmning sauna, badekar og en lækker middag i vores hyggelige restaurant er fuldt licenseret.

Fødevarer

I restauranten, såvel som i skoven, vi serverer lokale specialiteter. Alle fødevarer tilberedes fra bunden ved hjælp af lokale produkter såsom elg kød fra vores egen viltvårdsområde. I løbet af sommeren har vi sommer café med kaffe, is og friskbagte snacks.

Reserve din oplevelse i dag på vores hjemmeside.

Populärt just nu