Typ

Vadstena Klosterhotel

Bo lige i et levende område i Vadstena kloster med dens middelalderlige historie ved bredden af søen Vättern. Kloster var centrum af middelalderbyen Vadstena og her var folk ung palads, kloster og kloster, med den store klosterkirke mellem dem. Her hviskende vinde, selv om svundne tider Birger Jarl, Kong Valdemar og helige Birgitta.

Vadstena Klosterhotel er i dag en moderne weekend og konferencehotel. Vores unikke middelalderlige omgivelser, har vi den bedste måde at blive taget uden at kompromittere på komfort og kvalitet. Hotel og Restaurant Munkklostret er opstaldet i nogle af de ældste bygninger Helige Birgittas kloster fra 1300-tallet og Birger Jarl fyrstelige palads fra 1200-tallet og Royal Hall som stammer fra det 1253:e De tykke mure og de høje krydshvælv skaber et billede af, hvordan livet engang var i klosteret.

Vadstena er et fantastisk velbevaret historie og omgivet af naturlig Östergötland og Vätterns klart vand. Der er mange muligheder for guidede ture eller en tur på egen hånd at udforske både historie og kultur. Vi har f.eks mange kunstgallerier, vidunderlige opera med Vadstena Academy og teater som Shakespeare på græsset gårdsplads, der spilles i den udendørs miljø.

Den frodige grønne park i foran af hotellet tilbyder både sol og skygge for dem, der ønsker en afslappet ophold. Der er også mulighed for at svømme uden for hotellet eller i havn, parken i midten af Vadstena. Promenaden langs bredden af søen Vättern fører dig på få minutter til slottet og havnen. Du vil også passere Birgitta søstrenes kloster, som ligger overfor hotellet.

Hotellet er tæt på alle de kulturelle attraktioner, restauranter og hyggelige shopping i Vadstena centrum. Udover den berømte Kloster Kirke, Skt Birgittas Kloster Museum, Marten Skinnares hus, Hospital Museum og Vadstena Slot er også Toy Museum, Pilgrim, Golfbaner, Landsarkivet og smukke omgivelser, såsom Ombergs øko-park og fugl sø Takern.

Vadstena Kloster Hotel tilbyder weekend pakker og konferencer, bryllup og fest arrangementer i en unik middelalderlig indstilling. Ved at have varierende størrelse og karakter af de lokaler og værelser føler både mindre og større partier hjemme hos os. Vi har stor erfaring i at komponere fester, indkvartering og andre arrangementer til dine specielle ønsker.

Restaurant Munkklostret og vores velassorterede vinkælder er beliggende i den gamle munk af klostrets hovedbygningen. Restauranten gør alt for en uforglemmelig smagsoplevelse. Menuen går efter den ægte svenske smag egnet til sæsonen, med alt fra krebs fra søen til svampe fra skovene omkring Vadstena.

Takket være vores forskellige bygninger, så vi er i stand til at imødekomme mange gæst anmodninger. Ægte kloster miljø, moderne indkvartering, kørestol venlige, konferencelokaler i forskellige størrelser og med forskellig indretning. Hver gæst kan finde hans foretrukne rum med os som alle værelser har deres stil og atmosfære. Velkommen til Øm Kloster!

Populärt just nu