Typ

Bike Sweden, Cykeludlejning, guide og cykelture

Lej en cykel i Stockholm eller gå på cykel sightseeing hvor vi viser dig fra byens mest berømte vartegn ukendte perler i Stockholm National Urban Park. Vi arrangerer også 3-6 dages cykeltur fra Stockholm.

Cykeludlejning

Lej en cykel i Stockholm for at opleve byen på den ønskede måde. Vi udlejer mange cykel modeller i forskellige størrelser og prisklasser. Standard Cykler, touring cykler, Cykler, racercykler og mountainbikes.

Cykel guide

Følg på cykel sightseeing på en af vores ture, hvor vi viser dig fra byens mest berømte vartegn til ukendte perler i Stockholm National Urban Park. Er du en virksomhed, der har mulighed for at leje en privat vejledning. Vores sightseeingture er desuden gratis med kortet Stockholm.

Cykelferie

Vi organiserer cykelture startende fra Stockholm. Flere muligheder er tilgængelige: 3 dage med overnatning i Stockholm, 4 dage sammen Mälaren eller 6 dage ved Sörmlandsleden. Hotelophold og bagagetransport inkluderet. Læs mere om turene på vores hjemmeside!

Cycle begivenhed

Kickoff eller bare en hyggelig aften med dine kolleger! Nyd den friske luft og lære at cykle i skoven med vores kyndige guider. Vi arrangerer leje af cykler og tjene en picnic i skoven.

Populärt just nu