Typ

Ängelholm

Shopping på "mode gade"

Erfaringen Ängelholm ægte karakter af moderne indkøbscenter i byen. Centret er godt sammensat næsten langs en enkelt gade, Main Street, med et stort udvalg af hovedsageligt tøjbutikker. Der er også butikker med kvalitet design i møbler, smykker, glas, porcelæn, lædervarer, keramik, rammer og meget mere. Butikkerne tilbyder personlig service og vil gerne give smakråd hvis det ønskes.

Stugbokning aktuelt

Hvis du vil have en attraktiv sommerhus i det nordvestlige Skåne til sommer er det tid til at planlægge deres bestilling nu, at den nye fine ferie katalog Skåne - sommerhuse mv offentliggjort. Hvorfor ikke vælge en svensk badeby i år? Omkring Skälderviken er behandlet for fine kilometer sandstrande, hyggelige havne og masser af vandaktiviteter: sejlads, kano, vandski, windsurfing og meget mere. Hundeejere er velkomne - der er flere hund strande at vælge imellem. Der er nice hjem selv på Hallandsåsen og omkring Västersjön.

Gåture i naturen

I Ängelholm kvarter er fantastiske muligheder for vandreture erfaringer året rundt. Eksempler på vandrestier: Skåneleden fra kyst til kyst Strövområdet Djurholmen nord for West Lake på 220 ha har 6 afmærkede vandrestier af varierende længde og sværhedsgrad. Ottos runde på 10 km er en året rundt vandresti i Kronoskogen som starter ved Turistbureauet. Hvis du ønsker at deltage vanring gruppe tilbyder Engelholms hostel sammensatte flere stigninger hver uge. Kig på vores hjemmeside.

Lystfiskeri

Få steder i Sverige kan tilbyde Sportsfiskeri interesseret i sådan en varieret sportsfiskeri som Ängelholm. Her er mulighed for at gennemføre en enkelt art målrettet Lystfiskeri efter ikke mindre end 30 s af forskellige fiskearter i farvandene i have, søer og floder. Great Fiskeri premiere den i Rønne og Vege den 1-2 marts. Optag laks i Rönne vejede omkring 8 pounds. Adskillige fiskeri turneringer er organiseret.

Populärt just nu