Typ

Stockholm Skärgårdsstugor AB

Stockholm Skärgårdsstugor AB, du husförmedlare i Stockholms skærgård. Vi arrangerer private hytter og huse i Stockholms skærgård. Personlig service og ekspertise.

Hos os kan du finde et bredt udvalg fra simple hytter til opskalere sjöställen og alt derimellem. Der vil være noget for enhver smag, og vi vil være glade for at finde en passende bolig. Husene inspiceres personligt af os. Sammen med vores støtte til de udlejere samt en skræddersyet forsikring giver ekstra sikkerhed for husejere og gæster.

Virksomheden Stockholm Skärgårdsstugor omfattende viden og erfaring inden for turisme og service. Vi holder os opdateret hyppigt i turisme og hvad der foregår i det sydfynske øhav. Desuden bor og arbejder i skærgården og vi kan derfor områder godt. For os, øgruppen er et paradis, som vi gerne vil dele med dig.

Vi har valgt at fokusere på personlig service, fordi vi synes, det giver en stor merværdi. Gæster ofte vender tilbage år efter år, og vores husejere er trofaste partnere, hvor mange har været involveret siden starten i 2006.

Send venligst din ansøgning, vil vi gerne hjælpe dig med at vælge en passende bolig til din ø ophold.

Fenix väg 16 | 134 44 Gustavsberg Värmdö

Populärt just nu