Typ

Kosta Boda Art Hotel

Velkommen til den unikke Kosta Boda Art Hotel i Glasriket. En verden af ​​farver, form og nydelse velkommen! Her finder du alt hvad du kan ønske for din krop og sjæl. Find din indre balance og forny deres styrke og magt af en kombination af motion, hvile og forkælelse behandlinger. Nyd en svømmetur i vores fantastiske pool med glaskunst udstilling under vand, sauna og tilbringe et øjeblik i vores moderne fitnesscenter eller deltage i nogen af ​​træning.

Restauranten indbyder til en klassisk lokale varianter i harmoni med velvalgte drikkevarer skaber en uforglemmelig og smagfuld oplevelse. Nyd a la carte i restauranten. Hvorfor ikke opgradere din aftensmad til en fem-retters eller prøv en vinsmagning med vores sommelier?

Runde aftenen af ​​i den tændte kobolt blåt glas bar, der tager dig til en anden verden. Kosta Boda designer Kjell Engman har skabt et unikt miljø med glas fisk svømmer i vandet, bordlamper oprettet som store flasker og smukke glasstalaktiter hængende glitrende fra loftet. Miljøet er perfekt til at slappe af i og nyde selskabet af gode venner.

Populärt just nu