Typ

Vilsta Sporthotell

Vilsta Sports Hotel ligger i et naturskønt og familievenligt naturområde kun 2 km fra centrum af Eskilstuna og Parken Zoo.

Vilsta Sports Hotel tilbyder unikke muligheder for uddannelse, kickoff og firmafester. Vi har et stort antal af konference-og festlokaler og restaurant.

Vilsta Sports Hotel tilbyder flere former for overnatning såsom hoteller, hytter og gæstehuse. Freshen konference-og banket faciliteter. Unikke muligheder for uddannelse, kickoff, firmafester. Afslapning., Cafe, sport pub, fuldt licenseret restaurant etc. Hele anlægget er åbent hele året.

Konferencer er en stor del af forsyningen. Fra februar til midten af juni og fra august til slutningen af november, er det altid en konference eller kursus på én gang Vilsta Sports Resort. Der er konferencelokaler for op til 140 personer og små værelser for mindre grupper. Konventionel udstyr er til rådighed i alle overhead, data videoprojektor, TV og video. Der er trådløs internetadgang i bygningen samt computere til udlån og afslapning område med spabad og sauna. - Vi tilbyder konferencepakker med ønsket aktivitet. Vi har haft konferencer med en sådan bug selvfølgelig traditionel femkamp eller qi gong. Mange også vælge et wellness tilgang tilfredsstillende aktivitet og menu.

Populärt just nu