Typ

Funäsfjällen

Funäsfjällen s skiområder Tänndalen Ramundberget, Funäsdalsberget og Tännäskröket. Men også længden paradis Bruksvallarna og landsbyer Funäsdalen Fjällnäs og Messlingen. Et bjerg destination med ægte bjerg atmosfære i det vestlige Härjedalen.

Med de høje bjerge. Den dybe karakter sneen og lang sæson Her er 35 lifter og 134 kører i en ski pass, hvilket er det højeste antal kørsler i en ski pass i Sverige. Tilføj til børns områder og eventyr af en høj standard, og du har flere komplette skiområder inden for en destination.

Langrend i Funäsfjällen er måske verdens bedste, eller hvor omkring 300 km præparerede langrendsløjper? Der er også en kraftig scooter ledet system, der tilbyder 450 km præparerede løjper. Når andre bygger vinteren planter med kunstig sne gør alt for at tilbyde reelle bjerget. Det giver alt til en aktiv vinter, men uden overbelastning og stress. Vi lover, at der er plads til at opleve og leve. Så hvor som livet skal være.

Ski Joy for dig

Hvis du er erfaren, kan du slippe i og nyde carvingsvängarna. For dig, er der også masser af let tilgængelige off-piste, og mange stejle sorte pister. Helikoptertransport, mogul løber og funparks giver udfordringer for alla.Om du er lidt mindre erfarne og har mange store områder at upptäcka.Om du rejser her med mindreårige børn, eller er nybegynder, kan vi lover store områder. Alle kan koncentrere sig om at få bugt med glæden ved skiløb uden at blive viklet ind i andre. Der er mange skråninger med moderat hældning, så du trin for trin til at lære teknikken. Joy of skiløb og udsigt over de høje bjerge omkring dig, du deler med alle andre lige fra den første tur.

Book smart og spare tid og penge.

Et godt råd er at bestille skiskole og udstyr i forvejen, så alt er på plads, når du kommer her. Husk også at bestille din liftkort, når du booker overnatning, har du mulighed for at købe Mountain Pass til en meget rimelig aftale.

Populärt just nu