Typ

Freys Hotel

Med tre hoteller og konferencefaciliteter i det centrale Stockholm, kan vi opfylde alle anmodninger fra indkvartering med hyggelige hjemlighed og effektive, frugtbare forretningsmøder. Vores tre hoteller er af høj standard og er alle beliggende i det centrale Stockholm.

Freys Hotel

Freys Hotel Stockholm, centrale hotel med en boutique føler, beliggende på en charmerende sidegade i hjertet af byen. Freys Hotel Stockholm er et ideelt udgangspunkt for shopping, sightseeing og natteliv. Arlanda Express tager du ret til hotellet og en tur til Central Station tager kun 2 minutter.

Den centrale beliggenhed, den unikke atmosfære og personlig opmærksomhed gør Freys Hotel er et af Stockholms mest populære hoteller. Her vil du møde folk fra kunstneriske verden, erhvervslivet og andre steder. Hotellet er indrettet med charme, stil, varme, venlighed og mange sjældne detaljer. Det er nemt at føle sig hjemme her.

Lilla Rådmannen

Hotel Lilla Rådmannen i det centrale Stockholm ligger i et roligt område i hjertet af byen. Bare hvor Drottninggatan begynder, vil du finde denne lille perle. Hotel Lilla Rådmannen er den perfekte base for dit besøg i Stockholm.

Med sine 36 moderne og hyggelige værelser er den lille Rådmannens en sød hotel med meget hyggelig og personlig atmosfære. Det er nemt at føle sig hjemme her. I hotellets lobby bar lounge, hvor en afslappet måde at mødes for at nyde en cremet cappuccino, et glas vin eller en lækker snack.

Hotel Bakfickan

Hotel Bakfickan - en ny og økonomisk overkommelig tilføjelse i Stockholm hoteller over hele verden. De 26 moderne værelser er rummelige og komfortable. Du kan finde alt fra hyggelige enkeltværelser til rummelige familie værelse indrettet i varme naturlige farver med hints af kalk eller violet.

Vi ved Frey er stolte af at tilbyde budget centrum indkvartering med virkelig høj kvalitet. Hotel Bakfickan som er 2-stjernet hotel beliggende på Rådmansgatan støder op til Hotel Lilla Rådmannen.

Populärt just nu