Typ

Inlandsbanan

Kristinehamn i syd til Gällivare i nord byder Inland Line møder, afslapning og eventyr.

Rejs med Inland Railway er som intet andet. Den svenske bagland har meget hjerte og sjæl at byde på, med masser af eventyr venter på at blive oplevet. Kristinehamn i syd til Gällivare i nord strækker den 130 mil lange bane. Vejen er foret med rig historie og levende og kreative områder. Her vil du møde folk, kultur, dyr, fødevarer og natur. Kun findes her.

Hos Inland Railway er i høj grad rejse i sig selv er målet. Der er masser af tid til at nyde, smag, udforske eller bare slappe af. Toget stopper for kaffe og spisepauser og særlige seværdigheder.

Med toget følger også vores dygtige arbejdsbier i tillæg til at fortælle mig, hvad du passerer gennem med til at skabe en behagelig atmosfære om bord.

Du kan vælge mellem tre måder at gå - rejsepakke, Inlandsbanan kort eller billet.

Pakkerne er nogle af de udvalgte og indgår, ud over disse aktiviteter, du beslutte, hvordan du ønsker at tilbringe din tid. Vil du hellere rejse alene passer Inlandsbanan Card bedst. Det er gyldigt i 14 dage, og du vælge, hvor du vil bo og hvor længe. To børn op til 15 år rejser gratis når de ledsages af en voksen. Du kan også vælge at rejse en kortere afstand, så løser den normale billetpris.

Populärt just nu