Typ

Astrid Lindgrens Värld

I Vimmerby, i Småland er et meget specielt sted. Den siger "Astrid Lindgrens Verden" på skiltet ved indgangen og inde døre venter på en fabelagtig oplevelse. Astrid Lindgrens Verden er et teater park og alt det, der sker her og i alle forestillinger er udelukkende baseret på Astrid Lindgrens fortællinger. Her er mange af de tegn, hun fortalte mig, i et miljø, du kender fra bøger og film. Du kan endda mødes og lege med dem.

Den store nyhed - Katthult - åbner 16 juni Dette år markerer 50 år siden, Astrid Lindgren skrev og Björn Berg illustreret Emil i Lönneberga, den første bog af tre af den lille dreng, der laver så mange ulykker op. For at fejre jubilæet, skaber vi et helt nyt miljø til Emil og hans familie. Ny Katthult placeret på den smukke Ekkullen i en 4,5 hektar naturskønt område og selvfølgelig kan du møde Emil og resten af familien Svensson.

Alt teater er inkluderet i indgangen Da den store teater-programmet kører i sommer, hver dag mødes med over 60 af Astrid Lindgrens elskede figurer i parken, i en af mange miljøer eller på vores forskellige scener.

Adskillige mad og overnatning Hvis du ikke har din egen mad, er der flere restauranter både i Astrid Lindgrens Verden og Vimmerby center, som er en 10 minutters gang fra parken. Blot 250 meter fra indgangen, er der en dejlig campingplads og ferieby.

Populärt just nu