Typ

Best Western Hotel Jägersro

Velkommen til Best Western Hotel Jägersro! Hotellet med lidt ekstra!

Hele hotellet flyder lys. I foyeren finder man en behagelig og afslappende miljø, hvor du kan nyde en kop kaffe eller noget koldt at drikke på ethvert tidspunkt i løbet af dagen.

Alle vores værelser er store og komfortable dobbeltværelser, de fleste med balkon og udsigt over vores smukke have. Haven er hjertet af hotellet, og her har vi både restaurantens hyggelige terrasse og vores hyggelige lounge. Selvfølgelig tilbyder vi alle gæster gratis trådløst internet.

I restauranten serverer vi vores generøs morgenbuffet med et udvalg af varme og kolde retter. Der er naturligvis alle de store morgen papirer til at låne.

Frokost og a la carte serveres altid på nice sæt tabeller. Vores kokke tilbereder mad fra bunden til virkelig gode råvarer og tilberede det med kærlighed.

Lettilgængelig, tæt på E20, E6 og E65. Bybusser stopper lige udenfor hovedindgangen og lufthavnen bus kun få meter væk. Vi er 15 minutter fra Malmö Central Station, og det tager kun fem minutter at køre til Øresundsbroen, 20 minutter til Malmö Airport og 25 minutter fra Københavns Lufthavn.

Vi har rigelig parkering, både gratis og bag låste porte. Selv golfspillere kan drage fordel af vores placering, da det er let at komme til Skånes fine golfbaner.

Populärt just nu