Typ

Hagabadet

Leder du efter en spa ud over det sædvanlige? Hagabadet, en ærværdig CitySpa midten af Göteborg har noget for alle sanser. Her i vores fantastiske hus, har folk badet, mødte og rigelig dimensioner siden 1876.

Kom og nyd lidt ekstra luksus med spa-behandlinger, kure, fremragende uddannelsesmuligheder, god mad, massage, afslapning og smukke bad dig også. Selvfølgelig kan du tage en dukkert i den berømte Egg.

Nyd de behandlinger, du har brug for - vores dygtige spa terapeuter pysslar om dig. Du vil helt sikkert finde din favorit blandt massage terapi, behandlinger, ansigtsbehandlinger, wraps og andre.

Har du motion? Det tilbyder klassisk fitnesscenter med de nyeste fitness-maskiner og adgang til mere end 120 træningshold hver uge med nogle af de mest højt kvalificerede instruktører. Vi har inkluderet Göteborgs største udvalg af vandgymnastik og den største og bredeste udvalg af yoga klasser. Ønsker du at arbejde bedre og mere effektivt? Hagabadet har i mange år været førende inden for personlig træning. Hos os er nogle af Sveriges bedste PT s - alle med unikke specialisering inden for områder som kost, fysisk terapi, golf, yoga, pilates, etc. Dit PT vil hjælpe dig tilføje op træning og coaching, inspirerende og peber dig.

Kombiner din egen spa dag, behandling eller uddannelse med et besøg i vores hyggelige restaurant, starte dagen med en fantastisk energigivende morgenmad, nyde en dejlig frokost og afslutte dagen med at få middagen serveret. I weekenden er der vores populære brunch.

Velkommen til Hagabadet - Senses palads.

Populärt just nu