Typ

Vrigstadgården

Konference

Velkommen til konference i et roligt og hjemligt miljø for IM Vrigstad Gården, der ligger i en gammel præstegård i Vrigstad centralt. Velegnet til små, simple konference med et maksimum på 20 deltagere.

Hjemmelavet mad o indkvartering i en behagelig værelse. Vi har 6 dobbeltværelser og 9 enkeltværelser med bad og toilet (21 senge plus ekstra hvis det er nødvendigt). Den mad, vi serverer tilberedes fra bunden, og de fleste retter er inspireret af traditionel svensk mad. Mulighed for catering.

Vrigstad farm er tæt på naturen med nice vandrestier i Sävsjö midt i Småland. Kommunen har mange steder at besøge og aktiviteter er passende for fx "kick off" den Shooting Center, eventyr og eventyr Boda Borg.

IM Vrigstad kursuscenter

Pensionatet IM Vrigstad gård ligger i en gammel præstegård central Vrigstad. Food o indkvartering i rolige og hjemligt miljø med små oaser inde og ude.

The guest house er tæt på naturen i Sävsjö midt i Småland. Anlægget drives af hjælpeorganisation for Individuel Relief (IM). Foretag et besøg i vores Fairtrade butik, hvor du kan købe er gode, retfærdige varer.

Populärt just nu