Typ

Best Western Plus Time Hotel

Best Western Time Hotel er et firestjernet moderne hotel i Stockholm med en personlig og hjemlig atmosfære. Hotellet er centralt beliggende i den smukke og rolige Vasastan i det nordlige Stockholm.

Vi tilbyder dig en behagelig nattesøvn i smagfuldt møblerede værelser med en spændende klassisk moderne stil. Værelserne er indrettet i en trendy farvekombinationer og alle har 32 "LCD-tv og opvarmet badeværelsesgulv. De fleste af vores 144 værelser har en fransk altan med en glasfront giver dejligt rummelig fornemmelse. De smukkeste udsigt kan nydes fra vores terrasse værelser på øverste etage med en panoramisk udsigt over Vasastans maleriske hustage..

For en garanteret god start på dagen serverer vi en stor, sund og velsmagende morgenbuffet. Kunne du tænke dig en ekstra rummelig bolig hvor hele familien nyder det også tilbyder studiolejligheder med køkkener. I vores luftige lounge og lobby bar kan du slappe af i en af grupperne, eller hvorfor ikke besøge vores mini spa med sauna! Alle værelser og offentlige områder på hotellet er røgfrie og har gratis trådløs internetadgang med høj kapacitet.

Benyt lejligheden til at kombinere shopping og lege i den store by med en dejlig spa weekend, se flere oplysninger om vores pakker på vores hjemmeside!

Vi glæder os til at se dig!

Populärt just nu