Typ

Bergakungen Stug & Konferensanläggning

Bergakungens 10 hytter er bygget i rustik stil med en fornemmelse for naturen og passer godt ind i omgivelserne. Hytter er rummelige og fuldt udstyret, alt for at gøre din bolig så behageligt som muligt. Alle hytter er røgfri, men i nogle af dem vi tillader kæledyr. Hver kabine har en veranda med havemøbler og Bergakungen du kan låne en grill og tage til sommerhuset.

Bergkungen er en fornøjelig konferencecenter i rolige omgivelser med en familiær atmosfære. I et hyggeligt mødelokale med pejs skaber vi denne særlige atmosfære, der kræves for en vellykket konference. Vores konferencelokaler er udstyret med beamer, OH, lærred, whiteboard og flipover. Konferencen service omfatter puder, kuglepenne, frugt, drikkevarer og slik.

I restauranten, sikrer vi, at du vil blive serveret kærligt færdigretter efter dine ønsker. Restauranten er kun åben på rækkefølgen af ​​konferencen, eller andre grupper på mindst 10 personer. Vi har naturligvis også skræddersy pakker efter dine ønsker på kick-offs, fester, osv.

varm velkomst til os hele året rundt ønske Tina med personale

Populärt just nu