Typ

Ansia Resort

Ansia har 8 mødelokaler og den største kan rumme 150 personer. Alle værelser er udstyret med LCD-projektor, whiteboard, flipover og overhead, HAC, vi efter behov.

Du kan vælge konferencen i Konferencecentre (KC), Skogskåtan eller Lilla hotellet. Det lille hotel har 15 værelser og 3 suiter, spisning og mødesteder for 40 personer. Den er velegnet til grupper, der værdsætter privatlivets fred, men stadig ønsker at være tæt på andre tjenester.

Ansia RESORT er en af ​​Norrland mest besøgte campingpladser. Ansia RESORT er en familie camping i den sandeste betydning af en strand og flere legepladser til børn.

Værelser, sommerhus, campingvogn eller telt? Ansia er altid en mulighed, der passer. Campingpladserne er 250 i antal. Uanset om du bor i en campingvogn, værelse, telt eller hytte, har du altid adgang til den udvej faciliteter bygning med vaskemaskiner, brusere, saunaer osv.

Begge Ansia vandland - med vågbad, vandfald, vandrutsjebaner og vanddyser, og golfbanen - en skov og parkbane med ni huller, er inden for nem gåafstand af Ansia. Andre populære rejsemål er Lycksele Zoo, Trollringens kart bane og Gammplatsens hjemland med sin Forest Museum.

Populärt just nu