Typ

Outdoor Events - Sommar och Vinteraktiviteter för grupper och företag

Ordninger for omkring 5 - 50 ansatte "Action by Sailing +" betyder, at vi er glade for at arrangere sejle på både is og vand humörshöjare ved kundearrangementer, kickoff ed. Ofte, at energiindsprøjtning selv ved ledergruppe eller vigtige forretningsmøder før smidande af fremtidige planer. Den plustegn betyder, at vi har mere erfaring i tillæg til eller som naturligvis kan bestilles separat til at rumme hele gruppen. Ingen aktivitet kræver forudgående viden.

Hvor vi er

Vi producerer normalt begivenheder i skærgården eller Siljan i Dalarna. Faste steder, vi antager, er: Nacka Strand, kaj 18 ved Strandvägen eller Viggbyholm og Mora i Dalarna. Både og materialer er indlæst på store vogne, så vi kan komme til en ønsket konference sted overalt i landet.

Hvornår og hvad kan bookes

Vi samarbejder med mange taverner og konference hotel i skærgården og Dalarna. Sikkerhedsudstyr og tøj. rådighed til udlån til alle gæster, og du vil altid få en coach på hånden. Udover alt fra fiskeri til spændende foredrag via underleverandører, har vi følgende egenproducerede vifte af aktiviteter:

- rimaran Sailing Seacart 26 eller sportbåts-sejlads i Melges 24.. Apr-Okt.

- Vinter sejlads eller skate sejl med Kitewing. Dec - Mar.

- Ribcharter i 12-passagerskibe. Når der ikke er is.

- Snesko eller långfädsskridskoturer. Dec - Mar.

Populärt just nu