Typ

Rättviksbacken

Rättviks sommerkælkebane & paintball på Siljan

Midt i Dalarna behandles til actionfyldte aktiviteter hele året rundt. Med en betagende udsigt over søen du kan konkurrere mod hinanden i en betagende rejse på hjul rodlar styrtløbsløjper i Skandinaviens eneste parallel sommer kælkebakke. (Dette er 2 x 725 meter spor ved siden af hinanden.)

Åbent dagligt for alle juni-august, men grupperejser findes også i maj og september. Hastigheden bestemmer manden selv - så det er fint at nyde udsigten og rejsen. Små børn kan sidde på den dobbelte kælk med en voksen.

Efter rodeln kan så mødes i en farverig kamp på den nærliggende paintball kurset. (Book i forvejen - minimum 8 personer). Den kamp kan ende med en afslappende stund i den rustikke, brændefyret sauna med en enestående udsigt over søen. Perfekte aktiviteter for hele familien, skoleklassen, gruppe lejr, polterabend, polterabend og firmaarrangementer.

Om vinteren er det en familievenlig skibakke i smukke omgivelser og tæt samfund. Der er 5-8 løb, slæde Hill, grillplads, gode langrendsløjper, skiudlejning, skiskole, i håb om at lande en bigairbag, børne-elevator og en blid nybegynder skråninger.

Populärt just nu