Typ

Catch & Relax - Fiskeri med en fiskeguide i Stockholm skærgård

Catch & Relax tilbud events og aktiviteter med fiskeguide i den stockholmske skærgård.

At fiske med en fiskeguide i Stockholms skærgård er så meget mere end blot fiskeri. Vi ønsker at give vores gæster en oplevelse, der lever på, og at du vil opleve den stockholmske skærgård lidt tættere. Hvis du vil vide mere om fiskeri med en fiskeguide gør fiskeri mere sjovt og spændende. At rejse en dag i Stockholms skærgård med os som din fiskeguide er også at rejse sikkert og komfortabelt i det fuldt udstyrede båd og selvfølgelig bruger vi kun den bedste kvalitet af udstyr og den nyeste teknologi.

Vælg mellem spin og fluefiskeri, ryk agn eller lodret fiskeri efter gedde, sandart, aborre og ørred.

Catch & Relax startede sin fiskeguide virksomhed i 2006 og er i dag en af Sveriges førende guidede sport fiskeri. Catch & Relax er så meget mere end bare en sport fiskeguide virksomheder, vi er en aktivitet virksomhed med en bred vifte af aktiviteter at byde på.

Vi har et udvalg af populær aktivitet, som vi tilbyder, der kan passe din ø ophold eller øhav konference. Som vi alle kender "himlen er grænsen". Har du egne tanker og ønsker om at gå ud med en fiskeguide, så tøv ikke i sådanne tilfælde for at komme i kontakt med os, så vi kan diskutere dine behov. Måske det skulle være mere som "team building", måske med din virksomhed, måske en hjort eller en polterabend. Mange af vores kunder beder os om at hjælpe dem med at finde egnede ting omkring selve fiskeriet tur eller aktivitet, såsom indkvartering, mad og transport.

Populärt just nu