Typ

Karlskoga Folkhögskola

Hvis du rejser væk på forretningsrejse, besøg hos familie eller overbelægning på opdagelse som turist - når det kommer til, hvor du bor mest Karlskoga Højskole tilbyder et attraktivt alternativ. Vores hostel er beliggende i smukke og afslappende natur ved bredden af søen Möckeln. Der er rummelige, lyse, hyggeligt værelse, funktionelt køkken områder, nærhed til offentlig transport og om natten og beroligende stilhed.

Karlskoga mest overkommelige Hostel har 95 værelser. Om sommeren er der omkring 200 senge. Alle værelser har eget bad og toilet og er PET-og røgfri. De fleste af værelserne for handicappede og er på jordoverfladen. Vi har også 12 værelser med hotel standard. Vandrerhjemmet er beliggende nær bade, svømmehaller og store grønne områder, herunder fodbold. Med andre ord, en stor mulighed for familier, sportsgrupper, sammenslutninger af forskellig art, skoler eller lejr! Siden starten i 2002 har vi haft tilfredse kunder fra hele verden.

Vi har åbent hele året! Om sommeren er der op til 200 senge. Restauranten er åben mandag-fredag og weekenden ved bestilling.

Send venligst din reservation via telefon eller foretage en booking forespørgsel på vores hjemmeside!

Populärt just nu