Typ

Nordens Ark

Oplev Skandinavien Ark

I Nordens Ark, vil du møde vilde truede dyr i en storslået øgruppe på Åbyfjorden i Bohuslän. Her bor nogle eighty arter, der trives i vores klima. Her er eksempel snölepoard, de Amur tiger og amurleopard, men også ulve, los og gamle nordiske racer. Du kan også se den truede fugle og padder.

Nordic Ark er en nonprofit fond, der arbejder for at give truede arter en fremtid. Vi er engageret i avl, forskning og uddannelse. Nogle af de dyr, der slippes ud i naturen. Vi er også involveret i internationale projekter til bevarelse.

Spændende Aktiviteter

Hele året med aktiviteter i parken. Du kan tilmelde dig vores brugere og vær med når dyrene fodres, eller kigge ind i foderet køkkenet og lære om, hvad dyrene spiser, og hvordan man kan aktivere dem. For børn er der også sjove aktiviteter og spil. Programmet varierer i løbet af året. Nordic Ark på Åby herregård, der daterer sig fra 1300-tallet. På den 383 hektar store herregård er også vandrestier og en af Bohuslän største helleristninger.

Spise & Living

Vi har en restaurant og caféer. Der er også picnic områder, hvor du kan spise din egen picnic. Hotels Scandinavia Ark tilbyde forskellige pakker med overnatning og aktiviteter.

Unikke oplevelser

For dem af jer, der booke dit besøg i forvejen, arrangerer vi alt fra lejre for børn af konferencer og aktiviteter for større grupper. Måske du ønsker at spise middag med ulve eller opfylde dyrs værter bag gardinerne af de store rovdyr?

Timer

Nordic Ark er åben hver dag, året rundt, fra 10:00. Lukketid varierer afhængigt af årstiden.

For aktuelle priser, åbningstider og aktiviteter:

www.nordensark.se

Populärt just nu