Typ

Hyttespecialisten

Hyttespecialisten – Vejen til skiferien siden 1971.

Hyttespecialisten blev etableret i 1971, og har igennem årerne haft en rolig, men sikker udvikling. Først blev Norge udvidet med Sverige. Senere blev fokus ændret fra rejser hele året til vinterrejser. Vi har igennem de senere mange år koncentreret os om skirejser, at blive virkelig dygtige til at formidle skirejser til både Norge og Sverige, og kan stolt præsentere vores mange kunder for et stort udvalg af skirejser til konkurrencedygtige priser.

Hytter og lejligheder i mange varianter, men også højfjeldshoteller. Vi kan, med lidt store ord, tilbyde det hele indenfor svensk og norsk skiferie: De allerstørste skiområder, de mellemstore og de stemningsfyldte oaser. Vi gør os stadig umage med at få et dybt og indgående kendskab til de enkelte områder og tilstræber en fleksibel tilgang til vores kunders ønsker til ferien. Som kunde hos os kan du forvente stor viden om de forskellige områder og boligdetaljer, og vi rådgiver og inspirerer meget gerne, så I får lige den skiferie I drømmer om.

Vi ønsker at være den førende markedsplads for vinterfjeld ferie i Norge & Sverige med netop vores store udvalg og gode kendskab. Start drømmene på http://www.hyttespecialisten.dk, under ”Rejsemål og Boliger”. Eller kontakt os gerne pr. telefon eller e-mail med jeres ønsker, så giver vi gerne gode forslag og pristilbud.

Populärt just nu