Typ

Bengt-Martins

Mere end 50 års erfaring med rejser til bjergene!

Lige siden starten i 1960, vi hos Bengt-Martin udvalgt de bedste skisportssteder og til den kommende sæson, bare vi har det største udvalg af bjerget ferie. For over halvtreds år har vi løbende arbejdet på at forbedre vores sortiment af bjerget ferie Sverige og Norge. Dette har resulteret i at vi i dag kan tilbyde dem, der gerne stå på ski, det største udvalg af sommerhuse, lejligheder og hoteller.

For at gøre det nemt for dig at vælge, mener vi, det er vigtigt at tilbyde et bredt sortiment og samle alle på ét sted.
Vi har skisportssteder til alle former for skiløb, både på langs og tværs, for både unge og gamle skiløbere, uanset hvilken slags bjerg ferie du ønsker. Leder du efter stejle, udfordrende pister så rådgiver vi måske i Åre i det nordlige Sverige eller Tandådalen i Sälen. Leder du efter børnevenlige familie områder, så måske er det Lindvallen i Sälen eller Idrefjäll i Dalarna, som er valg til din rejse denne gang.

Drømmer du om en ægte bjerg kabine, hvor sneen ligger tungt på taget og ild i pejsen holder dig varm, eller foretrækker du en alpin Hotel med atmosfære og maden serveret, når du kommer hjem fra dagens skiløb. Vi kan tilbyde sindsro af sporet eller ånden i après-ski. Alt i ét sted eller hver for sig ...

Lad os være din inspiration til dette års skitur. Ønsker er mange, og der er også muligheder. Vi ønsker at bruge vores viden og erfaring hjælper dig med at vælge. Vover at spørge!

Velkommen til bjergene i vinteren!

Populärt just nu