Typ

Vingåkers Factory Outlet

Vingåkers Factory Outlet udfordrer pris, ikke kvalitet!

Siden starten i 1997, udvidet Vingåkers Factory Outlet, et datterselskab af Tiger of Sweden som en del af IC Companys, ind i et shopping område af 5000m2. Vores mission er at levere mærkevarer tøj til priser 30-70% lavere end i almindelig handel.

Vores kerneforretning har altid været baseret på tøj traditionen Vingåker er kendt for. Høj kvalitet jakkesæt, jakker og bukser er afbrudt med den række af de nyere afdelinger Jeans og sko til mænd og herr.Utöver en utrolig shopping, vi har også vores nyrenoverede Café, som serverer alt fra chokolade bolde til de varme retter.

Kan du ikke få nok af vores priser, kan du også besøge vores web-shop, der blev grundlagt i 2009. Her kan du købe dele af vores katalog den samme rabat satser som i butikken.

Vi har langsigtede relationer med vores leverandører og udelukkende arbejder direkte med de mærker selv eller den svenske nationale distributør for hvert mærke. De vil have dig som kunde til at føle sig godt tilpas med at købe designer tøj med os.

Velkommen til hjertet af vores forretning, mændenes afdeling.

I vores faciliteter, er det produceret kostumer siden 1938. Vi behandler vores rødder med omhu, og derfor finder du et unikt udvalg af jakkesæt, jakker og bukser til en uovertruffen dimensionering. Vælge og vrage mellem tusindvis af kostumer, bl.a. Tiger of Sverige, Oscar Jacobson, David Design og Sir. Til at prale lidt ekstra, kan vi nævne, at vi har mere end 10.000 kostumer på lager.

I dele af området, vi også mikse og matche tilbud, hvor du kan sætte sammen, der passer til din egen smag. Match dit valg af skjorter fra John Henric, Eton, Tiger, bare for at nævne nogle få. Tilbehør i form af slips, butterfly og matchende overfrakker er i mængder.

Populärt just nu