Typ

First Hotel Stadt

First Hotel Stadt ligger i det centrale Härnösand med udsigt over indsejlingen til havnen. Vores beliggenhed er tæt på alt, hvad du har brug for, såsom indkøb, bus og togstation, kultur og restauranter. Hos os vil du som besøgende centrum, og vi gør vores yderste for at sikre, at du får mest muligt ud af dit ophold. Vågn op udhvilet og nyd en fantastisk morgenbuffet i en afslappet atmosfære, før den dag, fortsætter.

Hotellet har 95 værelser i blandede kategorier. Vi har alle typer af værelser spænder fra enkeltværelser til familieværelser og suiter. Selvfølgelig har du som gæster også har adgang til vores sauna område, hvor du kan varme dig efter en dag med ski eller bare slappe af efter arbejdsdagen.

Byens beliggenhed gør det til en destination hele året rundt. I vinteren skicenteret Vårdkasen åbnes, hvor du kan gå ud og omegn byder på flere muligheder for at tage på turné. Ørkenen og fauna findes omkring os i vores nabolag. I løbet af sommermånederne, blomstrer byen ud med en fantastisk skærgård med muligheder for både strande og svømme fra klipperne. Som porten til den højtstående Coast som Härnösand starten på noget unikt. Vandrestier langs kysten er en del af verdens kulturarv og byder på noget for enhver smag.

Vores mødelokaler på øverste etage kan rumme de fleste samfund, fra vores mindste grupperum til vores store mødelokaler, som kan rumme 170 mennesker. Vi sikrer, at dine behov bliver dækket for konferencen. Vi håber dit ophold er behageligt. Velkommen til dit andet hjem, First Hotels.

Byens historie og hotellet:

Härnön, at byen er beliggende på den meget lange historie. Allerede i vikingetiden var øen beboet, og hvor var det sted, som så ville blive sand. I Vasa-dynastiet's tidlige år var en kamp for hver Trade Center ville være i landet. Wasa mente, at detail-center i Härnösand truet handel i Stockholm og forsøgt at løse dette ved at oprette en købstad, men med en stærk lokal modstand, vil det tage en til 1585 i byen blev grundlagt. 1646 bliver Härnösand amtet sæde for første gang. Byen har tid i løbet af året har begge en populær kilde til sundhed, bliver det ret by, idet biskoppen er placeret her og et center for savværksindustrien. Huset, hvor hotellet er nu placeret bygget i 1969. Inden da har de ældre dele af bilaget eller Diplon som det hedder i daglig tale, været stor haller af den lokale high society. I dag er det hovedsageligt baseret på værelserne, som er beliggende der har meget højt til loftet. Byen var også i mange år det centrale punkt i underholdning i området og Bengt Lindström er områdets mest berømte maler, der anvendes til at spise og drikke godt i restauranten og som betaling, forlod han malerierne. I dag kan du se en i lobbyen.

Området:

Härnösand er stift og amt byen Västernorrland. Mange større bureauer også har deres kontorer her. Den lokale lufthavn del af Sundsvall, og i december 2011 blev indviet den renoverede Ådalsbanan giver bekvem transport til området. Ud over porten til Den Høje Kyst og dens stier er Härnösand et stort maritimt center med meget bådtrafik i sommer. En stor marina foran hotellet kan både sejl-og motorbåde. Nærhed til butikker og restauranter gøre dette til en travl havn i løbet af sommeren. Den mest populære faciliteter er County Museum og Technichus som morer alle aldre. I sommeren slog badning en populær destination for mange af sine smukke sandstrande, caféer, restauranter og underjordiske huler.

Populärt just nu