Typ

First Hotel Statt

First Hotel Statt i Söderhamn er et klassisk by, som stammer fra slutningen af 1800-tallet. Beliggende i det centrale Söderhamn omkring 300 meter fra byens hyggelige shoppinggade. Til Travel Center (jernbane-og busstation) er omkring 10 minutters gang. Ved siden af hotellet er der konferencelokaler der kan rumme op til 400 personer.

Hotellet har SPA Valdhav , hvor du kan bestille en række forskellige behandlinger som massage, bade, ansigts-og meget mere.

Som vores gæst vil du også få adgang til en gratis træningssession på Aktiv sportsklub , byens førende fitnesscenter eller-rum. Du vil også finde en fysioterapeut, kiropraktor, fodterapeut & neglepleje og meget mere. Du kan også bestille tid og teste deres nye golf simulator.

På hotellets restaurant "Statt's kantiner" serverer morgenmad og frokost buffet. Aftener vil blive serveret veltillavet svensk mad i en hyggelig atmosfære. Vores ambition er at være nyskabende uden at miste forankring af de gamle traditioner og svenske retter. Vores filosofi er at få det bedste af hver enkelt vare, og vi arbejder med rene aromaer uden nogen tilsætningsstoffer.

Nedenunder fra hotellets restaurant finder du vores populære O'Leary sportsbar . Her tilbyder vi en fantastisk miljø, der bringer tankerne den lokale taverna i Boston. I O'Leary kan du nyde klassiske amerikanske køkken, mens du ser din favorit sport på alle vores skærme.

ROOM

Single økonomi

Vores fælles økonomi handler om: 10kvm og forsynet med en 90 cm bred seng. Værelserne har trægulve og arbejde (skrivebord & stol) og er udstyret med LCD-tv, telefon, hårtørrer og trådløs internetadgang. Badeværelset var normal standard, og er udstyret med brusebad.

Enkeltværelse standard

Vores rummelige Superior Single handler om: 15kvm og har gennemgået en renovering i januar 2011. Værelserne er udstyret med en 90 cm bred seng. Værelserne har trægulve og arbejde (skrivebord & stol) og en lænestol og bord. Værelserne er udstyret med LCD tv, telefon, hårtørrer og trådløst internet. Badeværelserne er flisebelagte og udstyret med brusebad. Værelserne har en kedel til at lave kaffe / te.

Standard dobbeltværelse

Vores rummelige Superior handler om: 20kvm og har gennemgået en renovering i januar 2011. Værelserne er udstyret med 2 x 90cm brede senge. Værelserne har trægulve og arbejde (skrivebord & stol) og 2x lænestole og borde. Værelserne er udstyrede med LCD-tv, telefon, hårtørrer og trådløs internetadgang. Badeværelserne er flisebelagte og udstyret med brusebad. I alle værelser er der en kedel til at lave kaffe / te.

Dobbelt Superior

Vores Superior er mellem 20-30kvm og alle værelser har undergået en større renovering i januar 2011. Disse værelser er beliggende i den ældste del af hotellet og har en loftshøjde af 400cm og de store vinduer med udsigt Oxtorgsgatan og Rådhuspladsen. Værelserne har 2 x 105cm brede senge og siddepladser og borde. Værelserne er udstyrede med LCD-tv, telefon, hårtørrer, trådløst internet og mulighed for at lave deres egne kaffe / te. Hvert værelse har sin egen design, så ikke to værelser er ens. Badeværelserne er flisebelagte og udstyret med brusebad.

Populärt just nu