Typ

Elite Stadshotellet Karlstad

Hotel
Elite Stadshotellet Karlstad er et af de smukkeste by hotel, centralt beliggende ved Clear floden kysten. Her kan du nyde en smagfuld atmosfære fra 1870, da hotellet blev bygget, kombineret med et moderne og frisk indretning og faciliteter.

Der er 138 private og smukt indrettede værelser, det store flertal af moderne stil og den anden med den klassiske gustavianske bevarede stil. I huset er også 7 mødelokaler, et smukt festlokale med sine saloons og vores populære engelske pub, The Bishops Arms.

Vores generøs morgenmadsbuffet serveres i det storslåede Vintermatsalen med søjler, spejle og skelsættende tag. Hvis vejret tillader det, sidde udenfor og nyde morgenmad på vores terrasse et par meter fra Klaraälven.

Parkering er til rådighed tæt på hotellet.

Velkommen til at opleve en autentisk og historisk ophold i det klassiske miljø og atmosfære på Elite Stadshotellet Karlstad.

Restaurant
Konference måltider vi serverer til fordel i vores pragtfulde vinteren spisestue hvor gæsterne også nyde deres kaffe konference. Hvis vejret tillader det, kan du gå ud på verandaen og nyde udsigten over Klaraälven, som flyder forbi få meter fra hotellet. Både den lille, at den store fest spiser godt i vores smukke festlokale med sine saloner. Vi organiserer alt fra den lille intime middag til det store show. Hele arrangementet traditionsrige, kvalitet og flair at du bare føler dig velkommen!

Konference
Vores 7 mødelokaler er udstyret med standard konference-udstyr, LCD-projektor og frisk vand, frugt og slik. De fleste værelser har smuk udsigt over Clear River. Der er også højttaleranlæg, trådløse mikrofoner, TV og VCR / DVD til rådighed i huset.

Der er parkeringspladser og garager siden af hotellet. Venligst bestil vores parkeringsplads service i forbindelse med konferencen reservation, og vi vil tage sig af din bil ved ankomsten.

Vil du gerne aktiviteter i forbindelse med konferencen, vi organiserer øl-whisky-og Champagne smagninger. For andre konferenceaktiviteter, samarbejder vi med selskabets virksomhed Projekt, Värmland Opera, Värmland Museum, nærliggende golfbaner og arrangører af motoriske aktiviteter og bådture og et lydstudie for at indspille en sang i et studie.

Populärt just nu