Typ

Fotografiska Museet

Fotografiska er ikke nogen almindelig museum, det er også et internationalt mødested for viden og erfaringer om fotografiets uendeligt antal udtryk og betydninger af fortid, nutid og fremtid.

Fotografiska udstillinger af moderne fotografi når det er bedst, har museet fire store udstillinger om året, og tyve mindre. Du kan finde internationale verden af fotografer med mindre kendte lokale talenter. Udstillingerne vil vise både smal og bred fotografi og beslægtede spørgsmål.

Fotografiska værker til at erhverve egne permanente samling. En af museets mål er også at udbrede den svenske foto kunst i udlandet.

Museet ligger i en tidligere Told House er tegnet af Ferdinand Boberg bygget mellem år 1906-1910. Udstillingsrummet er på 2500 kvadratmeter og

Huset er beliggende Fotografisk Galleri, et selvstændigt galleri der viser og sælger moderne fotografi. Galleriet er ansvarlig for kunsten på restauranten Pontus! i Stockholm.

Fotografiska Academy tilbyder undervisning og workshops for både amatører og professionelle fotografer.

Restauranten på første sal har de bedste udsigter i Stockholm, med sine store panoramavinduer med udsigt over Skeppsholmen.

Efter at have været åbne i kun fem måneder Fotografiska belønnet med Grand Turisme Award 2010.

Større turisme tildeling udmærkelse eksemplarisk indsats inden for innovation, internationalisering, kvalitet eller holdbarhed, hvilket har medvirket til at udvikle turismen i Sverige.

- Du vil blive imponeret over den entusiasme og fremdrift for fotografering. Det er dejligt at være en verdenskendt og stilskabende attraktioner har modtaget en sjæl og form i løbet af bare et halvt år. Det er mildest talt fortjener ros, og dette års pris, "sagde Mr. Eriksson, den tidligere rigspolitichef og nuværende formand for Fonden til fremme af viden inden for turisme. Juryens fulde motivation lyder: "I en meget kort tid har skabt en fotografisk svensk verdensklasse attraktioner i Stockholm. Gennem en række dristige og nyskabende venture i fotografering muligheder, som et medie, de har skabt publikum attraktive udstillinger, et mødested for viden og erfaringer og uddannelse. "

Populärt just nu