Typ

Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad

Park Inn Stockholm Hammarby ligger i det trendy, nye distrikt Hammarby. Hammarby præget af indre by føler, og nærhed til vand og grønne områder. Ophold sikker og rolig i løbet af dit besøg i Stockholm. Hammarby har mange dejlige butikker, caféer og restauranter. Det er let at centrum, enten med sporvogn og metro eller med båd. Med nærhed til både centrum, Hammarby's slalom pister, vand og Nacka naturreservat stier, unikt Park Inn Stockholm Hammarby beliggende, både sommer og vinter.

Park Inn vil du sove i en behagelig seng om morgenen og serveret en morgenbuffet nedenunder i restauranten. Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet og er en del af dit værelse pris. Værelserne er rummelige tillader familier med børn har tendens til at trives på Park Inn Stockholm Hammarby. Selv hunde er velkomne til at bo på Park Inn og omgivelserne er perfekte til spadsereture. Hotellet har store vinduer og den storslåede udsigt over vandet og byen taler for sig selv. Et tip er at gå ud på terrassen på 15. etage! Hotellet tilbyder også en grøn udsigt over skoven med Globe i baggrunden eller hvorfor ikke se Hammarbybacken. Om vinteren vil du se skiløbere, og om sommeren mountainbike ryttere swoosh ned.

Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstads restaurant kaldet RBG Bar & Grill og kan sæde 120 gæster. Her de tilbyder grillede retter med kød, fisk og kylling og salater, gourmet burgere og lokale favoritter. Baren serverer et bredt udvalg af drikkevarer i et afslappet miljø.

Hotellet har fem mødelokaler og kan tilbyde mødelokaler for såvel små som større møde. Bestyrelsesmøde for 12 personer i det mindste rum eller teater plads til 50 personer i det største rum. De konferencelokaler er moderne og godt indrettet med vinduer fra gulv til loft for maksimal naturligt lys og stimulerer innovation. Alle mødelokaler har ergonomiske stole og trådløs internetadgang er tilgængelig i hele bygningen. Hotellet tilbyder også et forretningscenter.

For dem interesseret i kunst, hvem eller bare kan lide at se smukke malerier er Park Inn Stockholm Hammarby rigtige valg. Hotellet er udsmykket med 400 originale kunstværker af den svenske midlertidige kunstnere. Her kan du se f.eks Ernst Billgren og Lena Kronqvist. Malerierne vises i restauranten, korridorer, værelser og mødelokaler giver hotellet en varm og personlig kontakt.

Populärt just nu