Typ

Junibacken

Kom og oplev en magisk dag i vores fantastiske hus på Djurgården i Stockholm!

Der er fokus på Sagotåget og Astrid Lindgrens vidunderlige historier, men du får også at møde mange kendte figurer som Alfons Åberg, Pettson & Findus, Mulle Meck og mange, mange flere. Her eventyret karakterer liv, kan du boltre, kæle og gyse, opdage og lære, og se teater!

Efter alle de oplevelser fra toget, og alt det onde i Villa Villekulla det passer godt med noget godt i maven og måske nogle hindbær sodavand at slukke din tørst med. Her kan du også købe med dig hjemmebagte kager og bagværk fra vores eget bageri.

Den 8. juni 1996 indviet Junibacken af den kongelige familie under pomp og pragt Siden da, havde vi omkring 400.000 besøgende hvert år og har hurtigt klatret til Stockholm femte mest besøgte attraktion oplevelse. Junibacken er blevet et oplagt mål for både Stockholm og turister fra andre dele af Sverige.

Når Junibacken lukker for dagen og alle børnene var gået hjem, byder vi dig velkommen til vores fantastiske festmiddag. Vi hjælper dig, uanset om det er et kick-off, bryllup, fødselsdag eller andet arrangement. Her er alle mulighederne!

Populärt just nu