Typ

Jamtli

Hvert år kommer ca. 200.000 besøgende til Jamtli i Östersund. Mange af dem er familier med børn. Nogle er interesseret i historie, andre besøger bare for at have en god dag i et andet miljø. Om sommeren vil det være særligt magisk, når Jamtli Historieland obner dørene! De historiske huse er i live, og rollespillere giver besøgende en følelse af at rejse i tide.

Sommeren 2018 åbner Nationalmuseet for Jamtli! Det er et unikt venture på kunst og kultur, der permanent rammer roden på Jamtli. I den nye udstillingsbygning vises seks århundreder af malerier, skulpturer og designvarer fra Nationalmuseums samlinger. Du kan besøge museets permanente udstillinger hele året rundt. Her finder du den 1000-årige Overhogdalsbonaderna - Europas ældste komplette billedvæve. De midlertidige udstillinger adresserer aktuelle former og tendenser inden for kunst, fotografi og samfundsudvikling.

Besøg Information 23. juni - 19. august 2018 åbent hver dag kl. 11-17. Indgang Voksen 270 SEK. Resten af ​​året: tirs-søn 11-17. Indgang Voksne 80 kr. Altid fri adgang for børn til 18 år i voksen selskabet! For mere information, aktuelle udstillinger og arrangementer, se www.jamtli.com.

Populärt just nu