Typ

Idre Fjäll

En fjäll ferie med masser af sol, latter og sne. Livet er et spil, og et eventyr og tilbyder både latter og sne under alle omstændigheder her på Idre Fjäll det kan vi garantere. Fordi vi har både latter og garanteret sne. Velkommen til en vinterferie i klassisk fjäll indstilling

4o farverige skråninger Akkumuleret omkring en top strækker sig ud til pisterne , så du kan stå på ski ned i alle retninger. Det er dit valg, om du vil have sol på ryggen eller skinne i søgelyset. Med 40 nedkørsler i alle sværhedsgrader står på ski for hele familiens ønsker . Med Løft systemets 26 lifter kan du nemt og hurtigt komme til dine foretrukne skråninger, men kedelig rejse.

Alle board og skiløbere , der gerne hopper , skinner, hjørner og bordplader er en snowpark med fire linjer opdelt i to forsvarere. De fire linjer er i grøn, blå, rød og sort.

Skiskole lærer de ædle ski kunst til en ny generation. Skiskolen tilbyder også en masse sjov og er et godt sted at finde nye venner på .

Længde

For dem, der ønsker at nyde skiløb på tværs der er 65 km præparerede langrendsløjper i smukke bjerglandskab og varieret terræn. Der er i alt omkring 13 km oplyste spor.

Restauranter og underholdning

Udvalg af restauranter er god og bred . Morgenbuffeter, pizza , pasta, gourmet middage, fondue , lokale specialiteter og velsmagende temaaftener ?

En perfekt afslutning på ski dag er afterski . Der er mange steder at vælge imellem. Syng op med et live band eller slappe af i en behagelig stol ved pejsen. For børn, børnene selv , forældre gratis afterskiing . Enhver villig og i stand til at ryste benene kan gøre det på natklubben The Loft . Til de mindste organiserede barn disco mindst en gang om ugen .

Populärt just nu