Typ

Tomteland Santaworld 

Alle af os har nogensinde drømt om at være i stand til at kravle ind gennem de åbne storybook i fe verden og eventyr. Selv at føle sig som en prins eller prinsesse, eller helten, der redder den smukke fe fra troldene. , At hvis der kun for en dag, at leve et fantastisk äventyrsliv sammen med feer og Huldrer.

Tomteland er en reel eventyrland, der er dybt indlejret i skovene tilstødende Gesundaberget fødder lige uden for Mora. Her, blandt skove, søer og vandfald julemandens lille landsby og nissen rige, huldren og fe lander, Skov Gnome landsbyen og mange andre mystiske steder du har besøgt indtil videre kun i eventyr.

Ja, den fe-land Tomteand er aldrig et lugnt øjeblik, det sker mest spændende ting hele tiden. Ud over alle de drama og eventyr scener og i skovene omkring Santa Verdens en masse seje ting at gøre, og opdage på egen hånd ... Trolde hylende morsomme hus eksempel den søde magiske børn, der fisker i Aurora Lake, tømrer butik, hoppepude telt, dyr og meget mere.

Og glem ikke din ønskeliste til julemanden! Han slår jer med al den sikkerhed. Er du en tidlig riser, kan du deltage i og vække ham op!

Så tag nogle hårde i hånden og træd ind i en verden af fantasi, af trolddom og magi.

Populärt just nu