Typ

High Chaparral

High Chaparral er en forlystelsespark med det vilde vesten som tema. Her henføres du til en epoke, der afspejler Amerika i 1870’erne. Bliv en del af eventyret i High Chaparral.

High Chaparral er en forlystelsespark helt i særklasse. Det er en oplevelse for alle sanser, som du sent vil glemme. For når du træder ind gennem portene til vores verden, lader du for en stund virkeligheden (som du kender den) bag dig. Hos os flyttes du til et sted langt væk i tid og rum. Til et kapitel i verdenshistorien, som forbindes med spændende myter, legender og virkelige skæbner. I High Chaparral er de vakt til live på ny.

Her hvirvles du med ind i et eventyr, befolket af banditter og tapre cowboys, med shows, spændende oplevelser, mad fra det Vilde Vesten, vilde løjer og (ikke altid så fredelige) køreture med diligencer, damptog og hjuldampere. Det hele i et miljø, der ligner det, som Jesse James og Calamity Jane engang levede i, på en prik.

Her kan hele familien opleve det ægte Vilde Vesten, sådan som det var dengang i midten af 1800-tallets Amerika. Du vil møde alle de forskellige figurer, som levede i Det Vilde Vesten: cowboys, banditter, sheriffer, mexicanere, indianere og så High Chaparrals helt, Lucky Luke. Og rundt i krogene sniger de skurkagtige (men ikke netop snedige) Dalton-brødre sig omkring, og det sker tit, at de bliver fanget med hjælp fra vores yngste gæster. I Old Mexico møder du legenden Zorro, og du kan opleve ham duellere med kårde og se ham overliste skurkene.

Åbent hver dag 29. maj – 17. august samt 22.-24. og 29.-31. august 2014. Kl. 10-18

Populärt just nu