Typ

Björkhaga Hotell & Konferens

At føle sig hjemme, mens du nyder den professionelle og personlige service. Så vi vil have dig til at opleve dit ophold hos os på Hotel Björkhaga.

Du længes efter at vende tilbage her Måske er det den familie atmosfære, du vil huske de fleste, den knitrende ild, den glade latter, drink på spa-pool, eller bare følelsen af at være forvænte.

Du vil huske hver boble Det er ikke tilfældigt, at vi har lagt den varme karbad uden i pavillon. At bade omgivet af natur, uanset om det er frodig sommer grøn eller blød vinter øger stemningen blandt de dampende bobler. Den modigste normalt vinter roll rundt i sneen bagefter, men det er helt frivilligt. Lad os tjene et glas "boble vand" ved poolen. Så få dig nogle flere bobler til at huske ...

Måltidet skal være en oplevelse Friske ingredienser, lækker anrättade og smagfuldt serveret. Vi ved, at vejen til vores gæst hjerte går gennem hans mave. God mad og drikke er en af livets højdepunkter. Sidde ned på vores smukt sæt tabeller og slappe af, mens vores medarbejdere fortæller om mad og vin. Eller tag over køkkenet sig selv for en aften! Beslut dig for en menu, så vi kan håndtere råvarer. Opdel i hold og lave mad sammen. Vi lover, at det bliver en spændende og sjov oplevelse. Kokken er på side på alle tidspunkter, serverer vi den mad, du love og gøre opvasken bagefter.

Hotel Björkhaga beliggende i Mullsjö, mellem Jönköping og Falköping. Uanset om du kommer her som en weekend flugt, konference gæst eller part selskab, ønsker vi at sikre, at dit ophold hos os vil være et minde for livet.

28 værelser incl. 1 suite. Fuldt licenseret restaurant.

Vi har taget imod gæster siden 1908.

Populärt just nu